APK & Onderhoud

Bent u in het bezit van een auto? Dan wilt u uw voertuig altijd en overal kunnen vertrouwen. Door regelmatig onderhoud te laten plegen bij Autobedrijf S. Hummel voorkomt u nare verassingen.

 

APK-keuring

De Algemene Periodieke Keuring is een technische controle van uw auto. Tijdens deze keuring wordt er gekeken naar verkeersveiligheid en het milieu. Is uw voertuig niet APK gekeurd? Dan mag u niet rijden. U kunt uw auto tot twee maanden voor uw APK vervaldatum al laten keuren. Op deze manier bent u er zeker van dat uw auto op tijd gekeurd is.

 

Bent u benieuwd wanneer uw auto gekeurd dient te worden? Check het hier!

 

Onderhoud

Een misverstand is dat een auto met een geldige APK gegarandeerd goed is: een APK is alleen een controle, geen onderhoudsbeurt. Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw auto en voorkomt problemen onderweg. Autobedrijf S. Hummel controleert uw auto volledig bij het uitvoeren van een grote onderhoudsbeurt. Na afronding ontvangt u een overzichtelijk onderhoudsplan. Zo kunt u in één oogopslag zien wat de huidige staat is van uw auto. Elk product en onderdeel wat wij gebruiken wordt bovendien gecontroleerd door onze specialisten. Daarom kunnen wij u garantie bieden bij elke reparatie. Wij zorgen ervoor dat u weer veilig de weg op kan!

 

Is het weer bijna tijd voor de APK-keuring van uw auto of wilt u onderhoud uit laten voeren? Plan vandaag nog online uw afspraak in

 

Aircoservice bij Autobedrijf S. Hummel

 

Airco service

Uw airco heeft onderhoud nodig om zijn werk goed te kunnen blijven doen. Deze beschikt namelijk over filters welke schadelijke stoffen zoals pollen en stofdeeltjes tegenhouden, zodat de lucht in uw auto schoon en fris blijft. Daarom is het verstandig om uw airco regelmatig na te laten kijken. Tijdens de aircoservice kijken we ook naar de temperatuur in uw auto en vullen wij uw airco bij, zodat u daarna weer fris op weg kunt.

 

Storingsdiagnose

Brandt er een lampje op uw dashboard, en u weet niet wat er aan de hand is? Geen paniek! Het vakkunidg team van Autobedrijf S. Hummel lost het voor u op. Met ons moderne diagnose testapparatuur kunnen wij een diagnose stellen, software updaten, sleutels inlezen, programmeren en modificaties uitvoeren. De huidige auto's zitten vol met elektronica die storingen automatisch registreren.  Brandt er een lampje op uw dashboard? Dan is de bijbehorende storing opgeslagen in het geheugen van uw auto.  

 

Geeft uw auto een storing aan? Kom snel langs bij Autobedrijf S. Hummel of plan uw spraak online in.

 

Diagnose stellen Autobedrijf S. Hummel

 

Elektrisch & hybride 

Het zorgen voor een beter milieu staat bij Autobedrijf S. Hummel hoog in het vaandel. Bent u in het bezit van een hybride of elektrische auto? Autobedrijf S. Hummel verzorgt graag het onderhoud aan uw hybride of elektrische auto. Wilt u meer weten over het onderhoud aan uw hybride auto? Neem gerust contact met ons op.